Висок клас IP-relay модул едноканален контролер Ethernet TCP DC5V с корпус HHC-N10 Защелкивающееся реле

Наличност: В наличност

31.53лв.

37.11лв.

-15 %

Нов продукт

Споделяне в социални мрежи

IP релеен модул едноканален контролер Ethernet TCP DC5V с черупки HHC-N10

Характеристика: 1. Този продукт высокотемпературн упорит и да може да работи в околната среда -40℃ -85℃

2. силна противоинтерференционная способност, може да бъде свързана с външни сильноточными контакторами променлив ток и релето и не ще нарязани при силни електромагнитни помехах

3. реална скорост от 100 м, стабилна и надеждна комуникация при условие 0 забавяне на изпращането на команда

4. продукти промишлен клас, поддръжка на автоматично събиране на IP адреси и поддръжка 10 x TCP връзки клиент под TCP сървър

5. с помощта на предоставения конфигурационен софтуер можете да конфигурирате 5 методи на работа x: TCP сървър, TCP клиент, UDP сървър, UDP клиент, DNS име на домейн

Спецификация: тип елемент: IP-релеен модул

Електрически Параметри:

1. източник на захранване dc е на 5 в, основен вход за източник на захранване dc, спецификация конектор dc е 5,5-2,1 мм (външен диаметър вътрешен диаметър) на входа на 5.5-2.5 мм ще доведе до лош контакт.Той ще се включва и изключва, когато светлината е изключена и комуникационна връзка не може да бъде постигнато.

2. работа температурен диапазон на борда -40℃ до 85℃.

3. 1 изход за реле път, изход без напрежение ток.Номинальность DC единствен реле 10А, за расклассифицированное AC 10A, с номинална стойност AC 250V, и номиналната стойност на DC 30V.Да Не се превишава номинално стойност по време на употреба, и оставете запас по време на употреба.Релето има три контакт, които обикновено са отворени (представени NO на Шелковом екрана продукт), нормално затворен (представени NC) и общ контакт (представен COM).

4. уредът има функция на спестяванията сила-надолу, който може да спаси положение реле, което може да се установи чрез инструмент за конфигурация.

5. Преинсталиране На Конфигурацията.Позиция нулиране на етикети на Коприната на екрана е бутонът за възстановяване на фабричните настройки.Стъпки за възстановяване на фабричните настройки: първо изключете захранването и след това задръжте натиснат бутона за рестартиране, след това включете устройството, отпуснете бутона през 10 секунди и отново включете захранването.IP-адрес по подразбиране-192.168.0.105.

Въвеждането на работния режим:

Работен режим е настроен с помощта на включения конфигурационен софтуер.

1. TCP сървър

В този режим за свързване към устройството може да се използва само TCP клиенти, а също така се поддържа 10 x TCP-клиентски връзки.

2. TCP клиент

В този режим устройството активно се свързва към TCP сървър(remote IP адрес и номер на дистанционно порт са параметрите на свързване на устройства).Можете да свържете само един сървър.

3. UDP сървър

В този режим се поддържа от всяка UDP комуникация.

Тип Релеен модул за ПР
Информация За Товара Ниска Мощност На
търговска марка Хилитанд
Източник На Захранване DC
Тип 2 Релеен Модул Ethernet
Произход CN(произход)
Използването на Защитен
Тип 1 Релеен модул TCP
Предпазна Функция Запечатани
Теория Друго
Документ НЯМА
Номер На Модела IP

Напишете отзив

Висок клас IP-relay модул едноканален контролер Ethernet TCP DC5V с корпус HHC-N10 Защелкивающееся реле

Висок клас IP-relay модул едноканален контролер Ethernet TCP DC5V с корпус HHC-N10 Защелкивающееся реле

IP релеен модул едноканален контролер Ethernet TCP DC5V с черупки HHC-N10 Характеристика: 1. Този продукт высокотемпературн упорит и да може да работи в околната среда

Напишете отзив

Безплатна Доставка!

Свързани продукти